Home
Healing Arts
Inca Inwijdingen
Reiki
Workshops
Dieren in balans
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
B&B's in de buurt
Links

Bed and Breakfasts in de buurt

Als je een workshop bij ons boekt, is het natuurlijk ook fijn om ergens te overrnachten. Bij ons kan dat (nog) niet. Hieronder een aantal B&B's die redelijk bij ons in de buurt zijn en goede recencies hebben.

Le poirier in Barenton: Een perfect gite van Engelse vrienden op 6 km afstand. Maximaal 4 mensen. Er is een compleet ingerichte keuken waar je zelf je maaltijden kan maken. Boeken kan rechtstreeks bij hun via cawley.anne@orange.fr (met een beetje korting) of via Tripadvisor. (wel natuurlijk even vermelden dat je via mij komt).

Haras de la Buissonnière in Barenton: Is een fijne gite op 8 km afstand, waar je met maximaal 7 mensen kan slapen. Super vriendelijk ontvangst en lekker ruim. Wij hebben er november 2016 zelf een aantal nachten geslapen toen we naar Normandie verhuisden en ons nieuwe huis nog niet beschikbaar was. Aan te raden ! Frans sprekend.

Hotel de La Poste in Mortain. Ongeveer 6 km bij ons vandaan. Een echt ouderwets Frans hotel. Per kamer te reserveren. Een aantal van onze bezoekers hebben hier inmiddels geslapen. Is prima als je niet te veel wensen hebt. Ook kan je er 's avonds eten. (Als je wilt boeken, dan kan je het beste even op internet speuren naar de goedkoopste prijs. Hun eigen tarieven zijn hoger, dan bijvoorbeeld op Booking.com.)

Le Buissons: Slechts 1 km bij ons vandaan, dus op loopafstand. Een grote gite met 3 slaapkamers. We hebben er zelf nog geen ervaring mee, maar ziet er leuk uit op de plaatjes. Super Engels en dus Engels sprekend. 

Maison Voie Verte in Bion. op 4,5 km afstand van onze plek. Per kamer te reserveren. Frans en Engels sprekend. (nog geen ervaring mee)

 

 

 

Top