Home
Healing Arts
Inca Inwijdingen
Reiki
Workshops
Dieren in balans
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
B&B's in de buurt
Links

Even voorstellen

 

Ruby Palarczyk   


Als jong meisje was ik al erg betrokken met Moeder Aarde. Ik was het liefste in de natuur en bezig met dieren. Mijn Poolse vader en Nederlandse moeder hebben daar grote invloed in gehad, door mij al heel jong het respect voor de natuur bij te brengen. Ik snapte ook niet zo goed hoe we Moeder Aarde zo konden vervuilen en misbruiken. Al snel kwam ik in contact met mensen die ook "anders" dachten. Ontving mijn eerste Reiki inwijding en deed een Reading Opleiding bij Trance Art in Den Haag. Het communiceren met dieren was daar weer een logisch gevolg van. Ik startte part-time een praktijk in dierencommunicatie en Reiki.

In 2009 kwam ik in contact met de Inca tradities. Dit gaf een ommezwaai in mijn leven. Ik ontving de Munay Ki en Nusta Karpay inwijdingen kort achter elkaar,en reisde af naar Peru om de Inca Paqo's in levende lijven te ontmoeten en verschillende inwijdingen te ontvangen. Ik kreeg van hun de opdracht om hun zienswijze en inwijdingen mee terug te nemen naar Nederland en deze verder te verspreiden. Kort daarna ruilde ik mijn baan in de IT in voor een full-time eigen praktijk.

Tevens kwam ik kort daarna in contact met Joanne van Wijgerden van Healing Arts. Ik volgde cursussen en workshops bij haar en ook daar ging een nieuwe wereld voor mij open. Het werken met de healing arts liquid light frequencies is zeer helend voor mens en dier, maar ook het werken met klanken en stem blijkt een heel positieve invloed te hebben. Ik was zo enthousiast dat ik Healing Arts docent ben geworden, zodat ik andere mensen ook kan leren om met healing arts te gaan werken.

Begin 2015 kwam ik in contact met Johan de Vries, glaskunsternaar en glasblazer in Bad Nieuweschans. Zijn werk boeit mij heel erg en wij zijn samen hele bijzondere glazen eieren aan het creeren met daarin de frequencties van de Healing Arts remedies. Behalve dat ze heel mooi zijn, heeft elk ei een eigen trilling die overeen komt met de remedie die we verwerkt hebben. Bijzonder krachtig en helend.

Samen pendelen wij sinds november 2016 tussen Nederland en Normandie, Frankrijk, vlakbij Mont Sant Michel. Ik ben mij aan het verdiepen in de Permacultuur en ook dat boeit me heel erg. Het sluit weer zo mooi aan met de Inca-cosmo visie, waarin we samenwerken met Moeder Aarde en zuinig met haar omgaan.  Mijn wens is om daarin ook verder te gaan en alle disciplines samen te brengen.

 

Johan de Vries

 

   

Aan het werk in de glasblazerij

 

 

Meester glasblazer, maar ook levenskenner en levensgenieter. Op onze prachtige plek in Normandie geniet ik van de rust na 30 jaar glasblazen. Mijn werk pronkt in de tuin en ons kleine galerietje, maar glasblazen doe ik (even) niet. Ik kijk mee in de keuken van Naar Je Levenspad en het werken met het Inca Sjamanisme, Draken energie, Reiki enz. boeit mij zeer. Samen met Ruby faciliteer ik de workshops, die altijd bijzondere ontmoetingen zijn met bijzondere mensen.

Wees welkom op deze prachtige plek. Leer van het leven te genieten en in je eigen meesterschap te stappen.

 

De dieren

Onze dieren vormen een belangrijk deel van ons leven. Vaak werken ze ook mee in de workshops, als spiegeltjes, troosters of helpers. Een bijzondere ondersteuning.

 

       

   

Balou onze Pyrenese Berghond, vrolijk en speels

 

Gaudi, de liefde zelf

 

Natcho,de rust zelf

 

Nougat, sjeze bees, altijd druk

 

       

   

Zosja, de bescheidenheid zelve en toch heel trots

 

Moppie, een dapper klein meisje

 

Merlijn, Jacky en Noah, wat doen jullie het liefste ? Hmmm, grazen !

 

Zoem, zoem

 

Onze plek

Sinds november 2016 mogen wij genieten van deze bijzondere plek in Normandie. Een fijne plek om kleinschalige workshops te geven. Een knusse workshop-ruimte, een weidse tuin met kleine krachtplekjes om energie bij te laden en een aantal mooie plekken in de omgeving om te wandelen of te bezoeken.

 

           

Het huis

 

De wijdse tuin

 

De workshop ruimte

 

Le Mont Saint Michel op 40 km afstand

 

Top