Home
Inca Inwijdingen
Spirituele Coaching
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Online meditaties
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

Even voorstellen

 

Ruby Palarczyk   


Als jong meisje was ik al erg betrokken met Moeder Aarde. Ik was het liefste in de natuur en bezig met dieren. Mijn Poolse vader en Nederlandse moeder hebben daar grote invloed in gehad, door mij al heel jong het respect voor de natuur bij te brengen. Ik snapte ook niet zo goed hoe we Moeder Aarde zo konden vervuilen en misbruiken. Al snel kwam ik in contact met mensen die ook "anders" dachten. Ontving mijn eerste Reiki inwijding en deed een Reading Opleiding bij Trance Art in Den Haag. Het communiceren met dieren was daar weer een logisch gevolg van. Ik startte part-time een praktijk in dierencommunicatie en Reiki.

In 2009 kwam ik in contact met de Inca tradities. Dit gaf een ommezwaai in mijn leven. Ik ontving de Munay Ki en Nusta Karpay inwijdingen kort achter elkaar,en reisde af naar Peru om de Inca Paqo's in levende lijven te ontmoeten en verschillende inwijdingen te ontvangen. Ik kreeg van hun de opdracht om hun zienswijze en inwijdingen mee terug te nemen naar Nederland en deze verder te verspreiden. Kort daarna ruilde ik mijn baan in de IT in voor een full-time eigen praktijk.

Tevens kwam ik kort daarna in contact met Joanne van Wijgerden van Healing Arts. Ik volgde cursussen en workshops bij haar en ook daar ging een nieuwe wereld voor mij open. Het werken met de Healing arts liquid light frequencies is zeer helend voor mens en dier, maar ook het werken met klanken en stem blijkt een heel positieve invloed te hebben. Ik ben zo enthousiast dat ik behalve therapeut ook Healing Arts docent ben geworden, zodat ik andere mensen ook kan leren om met Healing arts te gaan werken.

Begin 2015 ontmoette ik Johan de Vries, glaskunsternaar en glasblazer in Bad Nieuweschans, de liefde van mijn leven. Zijn werk boeit mij heel erg en wij zijn samen hele bijzondere glazen eieren aan het creeren met daarin de frequencties van de Healing Arts remedies. Behalve dat ze heel mooi zijn, heeft elk ei een eigen trilling die overeen komt met de remedie die we erin verwerkt hebben. Bijzonder krachtig en helend.

Samen wonen wij in een grote herenboerderij in Noord Oost Groningen. Ik ben mij aan het verdiepen in de Permacultuur en Ecologisch bouwen.Ook dat boeit me heel erg. Het sluit weer zo mooi aan met de Inca-cosmo visie, waarin we samenwerken met Moeder Aarde en zuinig met haar omgaan. Mijn wens is om daarin ook verder te gaan en alle disciplines samen te brengen. De boerderij is daar een mooi proef-object voor.

 

Johan de Vries

 

   

Aan het werk in de glasblazerij

 

 

Meester glasblazer, maar ook levenskenner en levensgenieter. Mijn werk pronkt in de tuin en onze galerie en glasblazen doe ik wat rustiger aan, de ovens branden na 30 jaar hardwerken, slechts enkele maanden per jaar. Ik kijk mee in de keuken van Naar Je Levenspad en het werken met het Inca Sjamanisme, Draken energie, Reiki enz. boeit mij zeer. Samen met Ruby faciliteer ik de workshops, die altijd bijzondere ontmoetingen zijn met bijzondere mensen.

Wees welkom bij Naar Je Levenspad.Leer van het leven te genieten en in je eigen meesterschap te stappen.

 

De dieren

Onze dieren vormen een belangrijk deel van ons leven. Vaak werken ze ook mee in de therapie-seissies en workshops, als spiegeltjes, troosters of helpers. Een bijzondere ondersteuning.

 

       

   

Cousco, grote vriend!

 

Gaudi, de liefde zelf

 

Natcho,de rust zelf

 

Roux, knor, knor

 

   

 

   

     

Winky en Toby, spring in het veld

    

Merlijn, Jacky en Noah, wat doen jullie het liefste ? Hmmm, grazen !

  

 

En zoem, zoem,  heel veel bijtjes

En zoem, zoem, heel veel bijtjes...

 

 

Onze plek

Sinds augustus 2019 mogen wij genieten van een hele bijzondere plek in Bad Nieuweschans aan de Hamdijk 31, Noord Oost-Groningen. Een fijne plek om kleinschalige workshops te geven. Wees Welkom !!!

 

 

 

 

Top