Home
Inca Inwijdingen
Munay Ki
Nusta Karpay
Blossoming Nusta's
Rite of the Womb
Spirituele Coaching
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Online meditaties
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

 Inca Inwijdingen

De Qéros

De Q'eros zijn de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca's. Toen de Spanjaarden rond het jaar 1500 kwamen hebben de Q'eros zich 500 jaar lang totaal geïsoleerd teruggetrokken in het Andesgebergte op een hoogte van meer dan 4.000 m. Zo konden zij hun spirituele wijsheid beschermen die zij nu hoognodig aan ons kunnen overdragen. Zij delen hun profetieën, hun helingtechnieken en hun inwijdingen. Zij doen dit uit liefde om de mensheid nu te begeleiden na de grote energie shift in 2012. Om weer in harmonie, in verbinding en in eenheid te komen met al wat is.

Paqo's

De paqo's zijn de wijze mannen en vrouwen van het Q'ueros volk. Zij reizen inmiddels de wereld af om hun wijsheid met ons te delen. Zij hebben ons inmiddels de Munay Ki (de algemene inwijdingen), Nusta Karpay (de vrouwelijke inwijdingen), Hatun Karay (de grote inwijdingen) en in het jaar 2012 deelden ze voor het eerst met ons de Mosoq Karpay. Deze energietransmissies brengen ons dichter bij onszelf. Zorgen dat we op een liefdevolle manier op ons levenspad komen.

De inwijdingen worden aan ons doorgegeven met de intentie om ze ook weer door te geven aan anderen, zodat steeds meer mensen kennis kunnen maken met de Inca traditie en hun liefdevolle manier van met Moeder Aarde omgaan.

Top