Home
Online meditaties
Spirituele Coaching
Inca Inwijdingen
Munay Ki
Nusta Karpay
Rite of the Womb
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

Munay Ki

   Inca Energie Transmissies

 Munay Ki

Munay Ki is gebaseerd op een negental rites (energietransmissies) die hun oorsprong vinden bij de Q’eros, een Inca- volk uit de bergen van Peru.  Het is een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Het ontvangen van de Munay Ki versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich terug in alle aspecten van je leven; je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's etc. Alles wat niet zo goed (meer) bij je past, wordt liefdevol getransformeerd. Je gaat je angsten overwinnen en sterker in het leven staan.

Munay Ki brengt je lichaam en geest meer in balans. Je hebt meer energie en wordt optimistischer. Het is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Tegelijkertijd verbindt het je meer en meer met alles en iedereen om je heen, de natuur en de planeet Aarde (Pachamama). Het geeft je een dieper respect voor het cadeau wat Pachamama je dagelijks geeft: je lichaam, voedsel, water, zuurstof, de schoonheid van de bergen en rivieren, gezelschap van de dieren …….

 De negen energie transmissies

Munay Ki bestaat uit de volgende 9 rites:

1.    Healer’s Rite: Verbindt je met de medicinale afstemming van de Inca Sjamanen en activeert
       je zelfgenezende vermogen;

2.    Bands of Power: Schoont en versterkt je energieveld;

3.    Harmony Rite: 7 archetypes schonen je chakra’s;

4.    Seer’s Rites: Ontwaakt jouw mogelijkheid om de onzichtbare wereld te zien;

5.    Daykeeper’s Rite: Verbindt je (meer) met je vrouwelijke energie;

6.    Wisdom Keeper’s Rite: Verbindt je (meer) met je mannelijke energie;

7.    Earth Keeper’s Rite: Geeft je een diepere verbinding met Moeder Aarde;

8.    Starkeeper’s Rite: Geeft je een diepere verbinding met het Universum;

9.    Creator Rite: Hiermee verkrijg je het rentmeesterschap over alle creatie. 

De negen rites worden verdeeld over drie dagen. Tijdens deze drie dagen leer je ook veel over de cosmo visie van de Quero's, die heel anders is dan onze eigen westerse visie, maar zo aansluit bij de Nieuwe tijd en de Nieuwe wereld die we willen creeeren. Er is veel tijd voor uitwisseling en ontspanning. Ook is er tijd om te leren en te oefenen, want de Quero's willen graag dat je de inwijdingen en hun visie doorgeeft aan de wereld.

Workshop individueel of met meer mensen

De 9 rites ontvang je verdeeld over 3 dagdelen met een tussenpose van 3 a 4 weken. De kosten van de inwijdingen zijn Euro 111,- per dag, dus in totaal Euro 333,-. Wil je ze ook leren doorgeven, dan komt er een extra dag bij.

De 3 daagse aaneengesloten workshop

Het is ook mogelijk om de inwijdingen op 3 achtereenvolgende dagen te ontvangen. Minimale deelname is dan 2 personen.

De bijdrage voor de 3 daagse workshop is Euro 333, inclusief koffie, thee, wat lekkers (want daar zijn de Quero's gek op) en 3 vegetarische lunches. Je ontvangt je eigen pi-stone en een reader met de uitleg over de rites.

De workshops worden gegeven in Bad Nieuweschans, een prachtige plek in Noord-Oost Groningen. Voor informatie en beschikbare data, neem gerust even contact met ons op.

Klik op de Agenda voor de data die er op dit moment gepland staan.

 

 

 

 

 

Top