Home
Inca Inwijdingen
Spirituele Coaching
Healing Arts
Reiki
Dieren in balans
Workshops
Online meditaties
Healing Glass
Even voorstellen
Agenda
Contact
Links

REIKI

Reiki behandeling

Reiki is een hele zachte liefdevolle energie die je ontvangt via handoplegging door je kleren heen. Liggend op een massagetafel of zittend in een stoel, geeft het je onspanning en rust. Ook activeert Reiki jouw zelfhelende vermogen, zodat je sneller herstelt na een operatie of een blessure. Ook bij hoofdpijn of andere pijn kan het een fijne verlichting zijn. Reiki is geen vervanging van een medisch specialist, maar het geeft je een fijne boost in jouw levensenergie.

De kosten van een Reiki behandeling van 50 minuten zijn Euro 30,-. Wil je eerst eens kennismaken met Reiki, kom dan voor een korte stoelbehandeling van 15 minuten voor Euro 10,-.

Reiki inwijdingen

Reiki is helende handen. Reiki is tintelende handen, die nooit meer ophouden met tintelen nadat je de Reiki 1 inwijding gehad hebt. Handen die extra gaan tintelen als er een mens of dier in de buurt is, die pijn heeft en Reiki kan gebruiken. Reiki is een helende energie, die voor iedereen in overvloed beschikbaar is. Reiki is een nieuwe glans in je ogen, maar vooral een nieuw gevoel.

Heel langzaam verandert Reiki je leven. Het maakt je zekerder van jezelf, je gaat beter voor jezelf opkomen en het stuurt je heel voorzichtig in de goede richting van je leven. Het kan zomaar zijn dat je ineens een andere baan gaat zoeken, een ander huis vindt, of eindelijk de partner van je leven ontmoet.

Reiki is een verdieping in je leven. Een dimensie erbij. Je gaat beter naar je eigen intuïtie luisteren. Behalve dat je soms de lichamelijke en emotionele klachten van mensen en dieren gaat “weten”, zonder dat ze het hebben uitgesproken, ga je ook steeds beter naar je innerlijke stem luisteren. De stem die je waarschuwt voor bepaalde mensen, dieren of situaties. De stem die zegt, “vandaag even een andere route nemen”, waarna later blijkt dat er op de gebruikelijke route een ongeluk is gebeurd.

Reiki komt in drie graden:

Reiki 1: Na een aantal dagdelen uitleg over wat Reiki is en hoe je ermee omgaat, ontvang je de inwijding. Daarna kan je aan jezelf en andere mensen en dieren Reiki doorgeven. Dit gaat door het plaatsen van je handen op of boven de plekken waar iemand pijn heeft. Degene die je behandelt voelt vaak een prettige warmte en/of tinteling. Ook komt er steeds meer ontspanning. Reiki geneest niet, maar zet het lichaam aan om zichzelf sneller te genezen. Bij kleine kwalen geeft Reiki soms direct verlichting. Bij grote kwalen of die er al heel lang zijn, kan het langer duren voordat er effect is en soms is er ook geen effect. Daar leer je mee leven. En dat is dus ook wat er na de inwijding van Reiki 1 begint. Meegaan met de stroom, je intuïtie volgen en sterker staan.

Reiki 2: Bij deze graad leer je hoe je Reiki op afstand kan sturen. Je hoeft niet meer fysiek bij iemand te zijn, maar kan je vanuit welke positie dan ook, Reiki doorsturen aan een mens of dier, die daar behoefte aan heeft. Reiki 2 is veel sterker dan Reiki 1 en behalve lichamelijke klachten, geeft het je ook de mogelijkheid om aan emotionele klachten te werken. Ook dit geeft een verdere verdieping in je leven. Kleine of grote trauma’s, waarvan je dacht dat je ze nooit zou verwerken, kan je vanaf een grotere afstand bekijken en worden lichter. Ook dit maakt je weer sterker.

Reiki 3 Dit is de master-graad. Hierin leer je om zelf Reiki inwijdingen te geven. Behalve de techniek van het inwijden, zal je ook leren hoe je je leerlingen kan opleiden en begeleiden.

Kosten
De Reiki 1 en Reiki 2 inwijding kosten beiden Euro 150,-. De opleiding tot Reiki master is afhankelijk van andere opleidingen en gaat in overleg. 

Heb je interesse om te starten met Reiki of wil je een Reiki behandeling ontvangen (voor jezelf of voor je dier), mail of bel me dan voor een afspraak: info@naarjelevenspad.nl  of GSM: 06-276 276 97.

 

Top